Hej


beztA b-rudarna nu kör vi heeeej

Sista

Har precis durrat osv. Ska dra iväg till Frida nu, fixar mig där. Sen ska vi tjejer äta där, sen har vi liiite planer på g.
Ha en bra sista april!

Random bild ba.

Fisktyyg

Irina kom och visade våra armar som hon har sytt till oss så provade vi dom och så. Sen kom hon med allt tyget som blev över. Mer än tre meter! Heheheee vi har lite planer på vad vi ska göra med det! Alltså jag älskar det där tyget, vill sy en kroppsstrumpa i det som jag kan leva resten av mitt liv i typ!



tRÄNING

Godmorgonnnn
Har liiite bråttom, bussen går om fem minuter. Ska åka och träna med gruppen. Hörs sen hej

COKE





SKULLE GÖRA VAD SOM HELST FÖR EN JÄVLA COLA JUST NU!!
Velat ha det i några timmar nu, får inte gå utanför huset så det är ju inte eazzzy az a creazzzyy precis att få tag på en

Satan i gatan


Skypar med Frippe nu. Hahahehe kult liv jag har.
Sitter och lyssnar på min vän veronicas nya skiva också. Helt ok alltså!
Annars då? nja, såg att walk the line gick på tv ikväll så skall väl kolla på den dårå. Känner att mitt liv är så intressant just nuuuuuuuu

Hej

Har extremt tråkigt. Får inte lämna huset på hela kvällen bara för att jag gick hem från skolan för att jag mådde dåligt. Ska tydligen vara hemma och bli frisk... Kul fredag... Sitter och skypar med majsan stackarn som har körtelfeber. Vi sjuklingar heheh. Elin var här tidigare också men hon lämnade mig för att åka och sola med Frida, men hon kanske kommer tillbaka. hoppas. annars tar jag mitt liv...elle?
Snart kommer mamma med kinamat i alla fall hohoho. Fast får se omjag kan äta något. Mår illa som ba den, har inte kunnat äta nästan någonting idag...

Lets just let the beat live on

Sitter här i min ensamhet. Vaknade imorse och va helt inställd på att jag skulle till skolan. Duschade osv och stressade, sen när jag skulle gå började jag må jätte dåligt så gick och la mig. Sen smsar Frida och säger att jag skulle ha mitt muntliga nationella idag så jag tog en alvedon och åkte till skolan. Var med på svenskan och satt och kollade på idrotten. Dom körde rugby, hähä jag skulle ha dött om jag va med... Började må illa och fick ont i magen när jag satt där iaf, så gick hem efter idrotten. Somnade dirr när jag kom hem, sovit i typ två timmar, mår lite bättre men ska nog fortsätta sova. Narre då


Natti

Tänkte ta mig en macka och ett stort glas oboy nu innan jag ska sova. Va sjuukt sugen på oboy. Tar ett jätte stort glas, fyller hela med mjölk, kollar i skafferiet, inget oboypulver? fml typ.. Hatar mjölk, men får väl dricka upp den. Känner nog ändå inget nu när jag är täppt och min kära vän Linnea tjatar om att man får bättre immunförsvar av mjölk såå, jaja.
Inte ett dugg trött men mami tjatar att jag ska sova.
Godernatteeer


Bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin!

pusssss

I can't explain the feeling inside, I thought about like a million times, Can't forget it man, it's still in my mind. I guess it must have beem magic


Imorgon är det fredag.


God morgon

Ine riktigt, men nästan. Varit hemma idag pga sjukdom så har sovit hela dagen, skönt. Låg uppe och kollade på film igår också så var lite trött. Idag har jag endast legat i soffan och kollat på tv. Har kollat på avsnitten jag har missat av glamourama också.
Hatar att vara sjuk. Känner mig så sjukt vidrig eeheeee. Hoppas jag är totally frisk till imorgon.
'

Cat, I'm a kittycat

För någon vecka sen träffade jag en katt på vägen hem från skolan. Den var tjock. Och jättesöt. Hatar egentligen katter men den där var så snäll så jag ville bara ta hem den och mata den så att den skulle bli ännu tjockare.




Slapp

Tjoo tjo, ligger här i min säng och äter polly och är skitvidrig. Haha alltså, tänker typ på min farmor när jag äter Polly? Kanske för att jag fick deg i hennes påskägg eller för att det endast är gamla personer som äter polly. Gamla personer och bergren... Första jag äter sen lunchen i skolan iaf, rätt så hungrig, men snarre äre maaat. Längtar<3 Mat är mitt liv.

Åkte till stan med Frippe i alla fall. Hon köpte en tröja. Jag gick och ville avlida.


Hej fjaaant

Måndags

Har vart lite seg att lägga upp bilder osv, men här kommer bilderna från i måndags när det var så sjukt stekigt och vi va hemma hos ella

Spök

Kom nyss hem från skolan. Skulle inte gått till skolan, har typ feber. Orkar inte mittt liiiiv. hehe nej men jag vill inte vara sjuk.... Borde plugga också. Men Frida skrev nu att jag ska följa med henne till stan?? orkar jag? det är frågan. hmm hmm hmm

Sörre


End off the lov

Tjohejsaaan. Kom nyss hem typ. Sjukt spök. Inte sovit. Cool jag vet tack. Stekt hela dagen hos elin också. Helt seriöst så är det ju sommar nu??
Imorgon börjar skolan, orkar inte. men har ändå blivit typ sjuk så vet inte om jag går.
Nu ska jag sova iaf tjingeling

Nytt

Va på stan med Frippe idag. Hitta väl lite. Orkar inte leva idag. Trött hela tiden, känns som att allt som har hänt på lovet har jag drömt. Heeehe känner mig ba helt borta.




Glad pårre


Ät godis. Jag har ätit tårta hos farmor. Ett helt påskägg. Gläässss. Ett till påskägg. Om ni ville veta, nödvändig information liksom. Känner mig cool när jag äter mycket. Då kan jag spänna ut lill-magen min så det ser ut som att jag är gravid. Det är kul.

Hanna Montazami


Seriöst, ge mig tjejens hår innan jag får dåndimpen.
Så jävla arg.

Skulle int sitta fel


Visste du?

Att jag var - ute alldeles nyss
Att jag vill ha - lys melk i min mun NUUU
Att min senaste kyss - va inatt..
Att jag lyssnar mest på - musicooo
Att jag pratar - normalt mycket och säger väldigt viktiga och vettiga saker
Att jag inte gillar - sånadär lakritsrullar
Att min bästa vän - heter helena i mellannamn
Att kärlek är - så jävulskt jobbigt för det mesta
Att jag gillar - att sova
Att jag alltid kommer att - vara så jäkla häftig
Att jag är hemligt förälskad i - mor din
Att jag sist grät var - inatt
Att min mobiltelefon - är vit och röd och jättejobbig
Att när jag vaknar på morgonen - brukar jag hit the znoooz ungefär fem gånger innan jag går upp
Att innan jag går och lägger mig - tar min meducin
Att ikväll ska jag - gå och lägga mig:PP
Att imorgon kommer jag - behöva gå upp senast halv tio
Att jag hoppas - att jag kan sluta bry mig om vad alla andra tycker om mig så mycket
Att jag verkligen vill - ha sommarlov NUUU



All we got is tonight that is right till first light

Nyss ätit påskmat, gött vare! Nu skall jag gå över till Frida och spela kort med henne och Maja. Schöönt att Frida har flyttat så vi bor så nära varandra hähähä


Bild från igår när jag, Elin och Matilda hade en liten pickenicke

Sjukaste


Sometimes your words just hypnotize me

Mmmmngh, trött. Va hos Elin igår. Spåra. Inte sovit. Hörs när jag är lite piggare.





Random bild. Inte klippt page.... skoja baa, kult vaaa

Tisdag

Hejsaaan
Sitter och äter frulle. Tog nyss en tugga utav vidrigaste avocadon jag någonsin har ätit. Nära att spy.
Om exakt tio minuter ska jag möta Frida nere vid vägen så ska vi cykla in till stan. Skall chilla litt.
Sen från ett eller två, lite osäker på tiden, så ska jag träna med gruppen. Sen har jag vanliga träningar ikväll också så kommer bli kvar på dansskolan till klockan nio ikveeel. heeh. Im gonna die.



Och justja, har glömt sagt det, men jag har klippt page! Riktigt nöjd faktiskt

Ma rooom


Water for elephants

Var ju på Water for elephants igår. Den var faktiskt riktigt bra! Bättre än vad jag trodde att den skulle vara. Ni borde gå och se den, lätt värd 100 spänn! Och Robert Pattinson va myycket snyggare i den här filmen än vad han är i twilight filmerna. Solbränd osv liksooom


göttt

Barniskalasis


Soooouul

Sov hos Frida inatt. Vi va hos henne kikade på film osv. Käkade frulle på hennes altan imorse, skitskönt. Sen åkte vi till stan, kollade lite, sen käkade vi glass in tha suun. Är hemma nu och ska snart grilla.

Ikväll äre bio som gäller, ska se Water for elephants. Hoppas den är bra. Annars kan jag ju ba sitta och dräggla över Robert Pattinson!




Last night i bilder

Hade icke kameran med mig så stå ut med mina kassa mobilbilderr


Lördag

Vaknade vid elva idag. Käkade frulle med far min. Alltså jag är så jävulskt ont i min hals och skithes. Hade ont redan igår, blir ju icke bättre av att skrika som ba den har jag märkt. Men ska köpa halstabletter och hoppas på att det blir bättre. Min ögoninflammation är tillbaka också. Helt röd i ögat. Så jag är int på topp precis.

Men har legat ute i solen och haft det gött hela morgonen iaf. Nu har jag duschat och klätt på mig och ska åka iväg och fira lillkusin Herman som fyller tre år.





eGoOo

Dag 15

Dag 1. Något som du börjar skratta åt
Dag 2.Något du är beroende av
Dag 3. Någon du saknar
Dag 4. Något du hatar 
Dag 5. Någon du tappat vänskapen med
Dag 6. Något du ångrar
Dag 7. Något du ser fram emot
Dag 8. Någon du tycker ser bra ut
Dag 9. Något köp du ångrar
Dag 10. Din favoriträtt
Dag 11. Din fritid
Dag 12. Dina vänner
Dag 13. Din favoritsport
Dag 14. Din favoritblogg
Dag 15. Din skola
Dag 16. Din familj
Dag 17. En bild på dig
Dag 18. En bild på vad du gjorde idag
Dag 19. Berätta din dag i detalj 
Dag 20. Personen du står närmast
Dag 21. Någon i din omgivning som gått bort 
Dag 22. Din klädstil 
Dag 23. Vart du bor
Dag 24. Ditt liv
Dag 25. Favorit sak
Dag 26. Favorit dag
Dag 27. Din senaste födelsedag
Dag 28. Din första fest
Dag 29. Din första puss
Dag 30. Din viktigaste sak i livet

Jag går på Milboskolan i Hille. Gävles risigaste skola med cirkus 180 högstadie elever. Jobbiga och osäkra lärare. Rätt så mycket svårare att få höga betyg här också. Längtar boort. Fast kommer ändå sakna det i höst. Kommer sakna att dampa på alla. hihi

Meeen fick reda på idag att jag kom in på ekonomi. Käänns skönt! Så i höst kommer borgis vara ma school

Bang Bang my baby shot me down

Var ju med Björn tidigare ikväll. Han är faktiskt en utav mina bästa vänner även fast vi inte träffas så ofta. Så roligt att vara med honom för han är verkligen helt störd, så kan liksom vara mig själv med honom hääähä.
Vi var ute hela kvällen, från början var det skönt, men sen när solen gick ner vart det så jävla kallt. Hihi ni får icke veta vad vi gjorde, heeemligt. Avled nästan. Nu några timmar och tekoppar senare är jag fortfarande inte riktigt varm. Men ska ta mig en dusch sen slå mig ner i sängen och kolla på senaste avsnittet av glamourama!
Puss och hej.

Koommer kanske inte ha tid att uppdatera imöra. Får la se!


Jag med mina hondar när jag var yngre.

Torsdag

Nyss kommit hem från stan. Vart ett par svarta låga conversee.Wihoo. Ätit lite mackor. Nu skall jag vara med Bjuuurn. Förövrigt är det typ 14 grader ute nu, och klockan är snart sju?!?!? Sommar?
Min hand ser konstig ut, men jag rockar ändå
tack fader, du är bäst.

Narrrreee

Hade tänkt plugga ikväll, blev ju myycket gjort. Not.. Ungefär så det brukar bli, säger att jag ska plugga men gör allt annat än det. Men just nu vill jag ba ha looov, två dagar kvar, sen såååå. Ska bli så jävulskt schönt. Ska sova sova sova sova. Wehehey taggad!

Imöööra ska far min följa med mig och köpa mig ett par skor. Glad cheeäääyyy.

Nu så skall jag skriva färdigt min engelska uppsats sen så ska jag sova!
Natti

Dag 14

Dag 12

Dag 1. Något som du börjar skratta åt
Dag 2.Något du är beroende av
Dag 3. Någon du saknar
Dag 4. Något du hatar 
Dag 5. Någon du tappat vänskapen med
Dag 6. Något du ångrar
Dag 7. Något du ser fram emot
Dag 8. Någon du tycker ser bra ut
Dag 9. Något köp du ångrar
Dag 10. Din favoriträtt
Dag 11. Din fritid
Dag 12. Dina vänner
Dag 13. Din favoritsport 
Dag 14. Din favoritblogg
Dag 15. Din skola
Dag 16. Din familj
Dag 17. En bild på dig
Dag 18. En bild på vad du gjorde idag
Dag 19. Berätta din dag i detalj 
Dag 20. Personen du står närmast
Dag 21. Någon i din omgivning som gått bort 
Dag 22. Din klädstil 
Dag 23. Vart du bor
Dag 24. Ditt liv
Dag 25. Favorit sak
Dag 26. Favorit dag
Dag 27. Din senaste födelsedag
Dag 28. Din första fest
Dag 29. Din första puss
Dag 30. Din viktigaste sak i livet

Hannis Peeis
http://hanapee.blogg.se

Ingen rubrik


Pillar


Sitter här och pillar på hestarna och kråkan. Ser enormt flottig ut såg jag nu. Ska gå och smörja in mitt hår och mina kalvben i lite mer flott, sen så skall jag gå och sova.

Imorgon har jag engelska nationella. Sjukt taggad. Så jäkla kul. Har så mycket inspiration till att skriva uppsatser på morgonen.....Ellle?

godnatt

Teeth

Jag hatar mina tänder. Skitstora vidriga framtänder, och dom andra är helt snea. Har ju frågat min tandläkare flera gånger om jag kan få tandställning. Förut när jag frågade så hade jag inte tappat alla mina tänder så hon struntade mest i det. Men tidigare iår fick jag tid med en tandställnings specialist som skulle kolla om jag behövde en tandställning. Hon avgjorde att jag inte behövde eftersom att dom inte sitter tillräckligt tajt eller så för att jag ska ha besvär utav det. Himla irriterande. Vill ju verkligen ha. Har mycket hellre tandställning i något år i stället för att gå runt med fula tänder hela livet. Hatarooom, blir less, har typ lust att betala för att jag ska få en. blöööeöeöeöe

B-day

Kom hem nu, vart där ett tag. Svängde ner på stan påvägen dit, köpte en rolling stones tröja till pöjken. Hoppas han blev glaaaa! Fick hemgjord pizza och massa sånt gott, sen kladdkaka och tårta. Känns som att jag har ätit lika mycket som jag brukar äta på en hel vecka bara nu ikväll.

Pratade med Johns pappa och syster om mitt gymnasieval. Har ju valt ekonomi i första hand, valde det först bara för att välja något, men jag börjar bli mer säker på att jag ska gå det ändå. Är ju smart osv sattteeeeh, hähähä




Grattis igen John!

Tisdag

Hej
Träningarna inställda ikväll så jag far till John som fyller 18. Gratttiiiss Jooohhhhnnnnnnn

Kan Dee


Dessa tre skulle jag vilja ha, tack o hej

Dag 13

Dag 1. Något som du börjar skratta åt
Dag 2.Något du är beroende av
Dag 3. Någon du saknar
Dag 4. Något du hatar 
Dag 5. Någon du tappat vänskapen med
Dag 6. Något du ångrar
Dag 7. Något du ser fram emot
Dag 8. Någon du tycker ser bra ut
Dag 9. Något köp du ångrar
Dag 10. Din favoriträtt
Dag 11. Din fritid
Dag 12. Dina vänner
Dag 13. Din favoritsport
Dag 14. Din favoritblogg
Dag 15. Din skola
Dag 16. Din familj
Dag 17. En bild på dig
Dag 18. En bild på vad du gjorde idag
Dag 19. Berätta din dag i detalj 
Dag 20. Personen du står närmast
Dag 21. Någon i din omgivning som gått bort 
Dag 22. Din klädstil 
Dag 23. Vart du bor
Dag 24. Ditt liv
Dag 25. Favorit sak
Dag 26. Favorit dag
Dag 27. Din senaste födelsedag
Dag 28. Din första fest
Dag 29. Din första puss
Dag 30. Din viktigaste sak i livet

Alltså ja, ganska självklart... däääns. Hatar bollar, jätte lezkiga, så fotboll, innebandy, basket och allt sånt har ju aldrig varit ett alternativ då liksom. Gick på gymnastik när jag var mindre, va inte så funny.

Snälla pappa


lovar att vara sneeeeel

Dag 12

Dag 1. Något som du börjar skratta åt
Dag 2.Något du är beroende av
Dag 3. Någon du saknar
Dag 4. Något du hatar 
Dag 5. Någon du tappat vänskapen med
Dag 6. Något du ångrar
Dag 7. Något du ser fram emot
Dag 8. Någon du tycker ser bra ut
Dag 9. Något köp du ångrar
Dag 10. Din favoriträtt
Dag 11. Din fritid
Dag 12. Dina vänner
Dag 13. Din favoritsport 
Dag 14. Din favoritblogg
Dag 15. Din skola
Dag 16. Din familj
Dag 17. En bild på dig
Dag 18. En bild på vad du gjorde idag
Dag 19. Berätta din dag i detalj 
Dag 20. Personen du står närmast
Dag 21. Någon i din omgivning som gått bort 
Dag 22. Din klädstil 
Dag 23. Vart du bor
Dag 24. Ditt liv
Dag 25. Favorit sak
Dag 26. Favorit dag
Dag 27. Din senaste födelsedag
Dag 28. Din första fest
Dag 29. Din första puss
Dag 30. Din viktigaste sak i livet

Matilda är den kompis jag har känt längst av alla mina kompisar. She's ma best friend ba


Också så har vi ju Frippe, Maja, Elin ooch Johanna


Finns many more, men dom här är liksom top notch, eliten
possheeej

Söndag

Vaknade halv elva, sprang till kvart i tolv bussen, hade inte behövt göra det för bussen kom försent. Tränade fem timmar, rätt sliten och trött sen n'r jag kom hem. Käkade GRILLAAAATTT, satans va gott det va, har saknat det.
Har endast legat i min säng ikväll och varit halvt död. Nu kikar jag på film. Får sovmorgon imorgon för jag ska på typ öppethus för danslinjen och bild, rätt skönt endååå.


Lördag

Åkte hem till Elin efter maten igår. Där var redan Majsan, sen kom Frida, Martina och Matilda också. Vi taggade lite, åkte in till stan för att åka till skutskär på fest, tänkte först ta tåget, sen bussen, sen banga vi ur precis innan bussen gick :ppPPPp Vi åkte hem till Elin igen, kom dit några, tog de lugnt osv ba. Vid ett ungefär åkte jag frida matilda och maja till maxoch käkade lite lätt, sen åkte jag och Matilda hem och sooov.


jag och majsan. coola b-rudar


Stek

Satan i gatan vad varmt det var tidigare idag. 20 grader visade våran termometer på uteplatsen, woheheheey!
Jag och Matilda la oss ute och stekte direkt efter frullen, i bara braller och linne, hur underbart?? Senare åkte vi in till stan, kirrade lite grejer osv. Nu sitter jag och väntar på maten senare så ska jag hitta på något med b-rudarna!


random bild ba

Latest

här är de senaste finaste bilderna från ipoden

Pigg

Tjosan i trosan, sitter i min säng. Nyss kollat på Meet the Fockers, rätt kulig film. Matilda har somnat in och ligger och sussar bredvid mig. Jag drack rätt mycket kaffe tidigare så är pigg och mår illa. Vill se Hatchiko, den där filmen om en hund som möter sin ägare vid tågstationen varje dag, sen så dör ägaren så fortsätter hunden komma dit osvosv. Verkar saaad. Eller så slår jag på någon utav mina standard filmer Lords of dogtown eller the notebook, får seee.


lite stek bilder ba från i måndags ba, tjo

Nu äreeee fredagsmyyyys

Tjoo, uppdaterat lite dååligt. Har haft fullt upp med plugg, träning och bara chillat.
Hade nationella idag, drog till stan efter med mina b-rudar, käka donken osv. Provade jätte fina långklänningar på gina, planerar kanske att ha en sån på skolavslutningen! Köpte glass och stekte i solen också, det var härligt!
Nu är jag och Matilda home alone hos moi, har gjort chokladpudding, ska käka den nuuu framför någon bra film och bara chilla galet!
tjohej

Tiiisdaag

Sitter och läser om kalla kriget. Har prov imorgon. kuuult va? Ska laga mat nu sen åka på träning. Var på kickboxning igår med Matilda. Kan ha varit något av det jobbigaste jag har gjort. Men det var kuuuul och vi va taggade, ba körde. Men idag har jag så sjukt ont i mina handleder, känns typ som dom är stukade.. fast dom är inte svullna så de är nog lurrrre.
Nu har första avsnitten av Glamourama säsong 2 kommit ut, woheeey:D

Be free cause the world is yours



Skolmästerskap


Jaop, det va ackes skolmästerskap i Lördags. Vi tävlingsdansare fick inte tävla så vi hade uppvisning ba. Chillade allmänt. Vart pokaler över så jag och Moa vart lite sugna på att ta några hähähä. Vart jääävulskt varmt där nere eftersom det är en källare och ingen fönster finns att öpnna, kändes som att komma in i en bastu..

Kusin





I måndags förra veckan fick jag en ny liten kusin. Var och hälsade på i Fredags, fikade och gav lite presenter osv. Valter ska han heta, göllligt! Fast han sov hela tiden vi var där eeehe, vaknade precis när vi åkte

söndag


Heeej vänner. Har haft fullt upp hela helgen så har inte orkat skriva och nu är jag så jäkla trött. Tror jag ska slå på någon film och bara somna in lite fridfullt.

RSS 2.0