När du pratar verkar du jättedum, och du är alldeles för ung

Jag är en jätte dålig bloggare nu :)))) Har sovit hos elin två dagar i rad, hon har ju typ inge internet så det blir svårt då :)
Men nu ska vi i alla fall till stan, vi ska fixa lite halloween grejer för vi ska ha lite halloween grejs imorgon woohey.
För att alla säkert redan har vart på maskerad men ändå, lite tips på dräkter jao
här är den läskigaste av alla :)

hejhej



Va jag cool nu?:)

Tycker om rubriker

Imorse när jag vaknade så hade jag jätteont i lill-ögat mitt, gick och kikade i spegeln och Japp japp, det var rött. Hej hej, ögoninflammation, jag har saknat dig, du kom lagom till lovet:))


I need proof before I dare to open this heart

Ey yo. Alltså mitt liv är så tråkigt i veckorna, finns inget värt att skriva om. Går liksom i skolan, åker hem pch pluggar lite efter skolan, sen träning, sen sover jag. Sååå vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Förutom att imorgon är det heeeelg, och sen loooooov. Då kommer jag nog få en del att skriva om hihihiihihi.
Är sjukt taggad till måndag också, det ska bli roligt dä. Berättar mer om det senare i livet.

Har ni tänkt på att man förändras som människa för varje dag? När man kommer hem på kvällen så har man upplevt saker, gjort saker som man kanske aldrig har gjort förut, ändrat uppfattning om något och så vidare.

Hehe, babblar jag om nu då. Hejdå godnatt


Här gick jag i nian och var fett cool, men är mycket coolare nu, oj oj oj

Voulez vous coucher avec moi?

Imorse vaknade jag en kvart innan min buss gick, och jag hann! Fattar ni hur snabb jag var då eller? Lika snabb var jag på matteprovet nyss, blev färdig typ tio minuter före dom andra. Ni kan kalla mig Blixten!


Ungefär såhär ser mitt face ut när jag är snabb som en blixt. Det här är dock Elin Ericsson


Hela världen är så underbar om man är korkad, tom och glad

Hej!!! Kom hem för ungefär en timme sen, och oj vad jag har pluggat idag alltså, känner mig duktig.

Men nu till en viktigare grej. Mohamed har äntligen erkänt att allt det han skrev var påhittad. Alltså helt seriöst, samla på döda katter? Katter är min största rädsla, eller okej efter blod då, så nej jag skulle inte kunna samla på blodiga döda katter även om jag ville. Och på vilket sätt skulle det egentligen hjälpa katterna?

Hehe, men lite roligt var det, började bli igenkänd som kattsamlaren och grejer.

Sjuka Mohamed som kom på hela grejen.


Plugg

Sitter just nu i Elin säng i Stigslund, fett mysig :Pp Vi dricker kaffe och käkar Ben och Jerrys, ska börja plugga nu. Har muntlig redovisning av två grejer imorgon, två skriftliga inlämningar och ett prov imorgon, så vi har lite att göra om man säger så hähä.
Jag mår lite illa för att jag har käkat sy mycket hehe, insåg nyss att jag säger så ganska ofta hihi, vet inte varför jag jämt äter så att jag mår illa. Thats just me:))


bild sen i lördags, kattiga_brudar_95

Det är nåt mellan oss, mellan oss och världen, för långsamt, för snabbt men aldrig i takt

Godmorgon alla kattälskare!!

Kom till skolan för en halvtimme sen, hade sovmorgon så det va skööönt.. Nu ska jag skriva ett tal om en ideologi, tror jag ska välja socialismen hehehe.. Om ni vill veta vilka punkter det var jag inte ljög om så var det att jag hade somnat på bänken i skolan och sen två timmar när jag kom hem. Hihi, busig jag är.

Hatar att jag aldrig kan somna på nätterna, har somnat ett eller senare hela förra veckan och den här veckan, blir ju fruktansvärt trött. Om ni ville veta lite lätt bara:))

Mina vänner pluggar stenhårt atm

 


Svar på tal 2

Anonym om Jag hjärta katter:
Ska du begrava alla efter du har visat tidningen, eller vad har du tänkt? fint gjort av dig iaf

Svar: Om du har läst Mohameds senaste inlägg om mig så förstår du nog vad jag ska göra. Som sagt kyla. Mohameds inlägg: http://www.nattstad.se/mohamedtouzari?id=1993814

anna om Svar på tal:
tycker det du gör är jätte bra!
jag älskar katter!
men jag undrar bara, om du hittar en katt när du är ute, hur får du då med den hem?
tar du den med på en gång i typ en påse eller hämtar du den senare?..

Svar: Tack så mycket, kul att du tycker så! Jag har faktiskt jämt med mig plastpåsar i väskan, men om jag inte har det av någon anledning när jag hittar en katt så går jag först hem och hämtar en påse. Skulle aldrig vilja ta i katterna med bara händerna, tänk vad snuskigt med alla bakterier!








25 oktober 2011

tänkte göra en liten lista över min dag
1. Tvättade håret imorse
2. Lyckades missa två bussar
3. Somnade på en bänk i skolan
4. Åt en hamburgare med riktigt hästkött till lunch
5. Somnade i soffan när jag kom hem
6. Kom nyss  hem efter att ha tränat i tre timmar
Har övat lite på mitt myteri idag, och det är bara två av dessa tre punkter som är sanna. Vet ni vilka bitches???
bild från i somras, saknar sommaren som en tok! och det är helt sant :PpP

I don't mind that you only call me when you want

Jag har två saker jag är väldigt irriterad på just nu, så jag tänkte helt enkelt dela med mig utav dem, here wo go bitches

1. Vi har en engelskauppgift som ska vara inlämnad på torsdag, det ska vara 600 ord så det är ju egentligen inte så mycket. Men nu är det så att jag hade skrivit ungefär 400 ord, och den är spårlöst försvunnen från min dator. Helt borta bara. Och för andra gången är det också, förstår inte vad felet ääär. Måste skriva om den för tredje gången nu.

2. Jay i Extreme Home Makeover. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är som irriterar mig med honom, men en stor del är nog att han skriker hela tiden, och sättet han skriker på, tål honom bara inte. Förresten stör jag mig nog allmänt på det där programmet. Allt är så tillgjort och alla är så snälla och söta och ska hela tiden börja gråta och kramas och fjanta.

hehe ja, har inte mycket mer att säga. Mer än att jag ska ta mig en tupplur.


Sitter på skoldatorn, så blev någon random bild bara:P:PPp Känner lite som han på bilden nu iaf

Svar på tal

Anonym om Jag hjärta katter:
Hur många katter hade du tänkt samla ihop innan du skulle höra av dig till tidningen? :)

Svar: Jag har samlat sedan skolan började och har fått ihop till tio stycken. Hade tänk mig ungefär femton stycken sen är jag nöjd!



Anonym
om We can be heroes, just for one day:

DÅ vet man att man inte ska lyssna på dig nå mer då:P Är det verkligen sant att du samlar på döda katter då, elr mytar du om det också? :P

Svar: Det är verkligen sant, en sådan allvarlig sak skulle jag aldrig myta om min kära anonyma vän:)


We can be heroes, just for one day

 

Halloj allihoopaa. Kom nyss hem från träningen, det var kult, nu ligger jag och pratar i skype med elin, elin och ogge ädde. Jag ska snart läsa lite om olika ideologier, har seminarium på det imorgon tydligen.

Jag ska börja ljuga as mycket, bli värsta mytaren. Om jätte onödiga saker, kult va?? Typ, idag vaknade jag klockan halv sju, sen säger man tjejeer jag ljög, jag vaknade sju. Eller typ, jag har nybäddad säng, så har man inte det :))) Jag ljög i lördags för elin om att jag hade fått en ring av min mamma tidigare på dagen. Hon ba, men hon hade den igår i skolan ju? Då sa jag, okej jag ljög, jag fick den i förrgår, hehe...

Jaja. vet inte vad jag babblar om nu, fett random jag e :P

Borde nog slänga in handduken för idag egentligen, inte sovit så mycket dom senaste dagarna. Men man är väl hc.

 

 

 


When I get down on my knees it's not for praying

Jag är ganska trött efter att ha sovit ungefär 2-3 timmar inatt, så allt jag har att säga just nu är godnatt!

Ps. Ta väl hand om er och era katter.


Jag, mohamed och Elin igår. Fett fräscha osv


You almost feel ashamed that someone could be that important


Jag hjärta katter

Hej alla nya läsare! Jag antar att de flesta kommer ifrån Mohameds blogg där han skrev ett inlägg om min vana att samla på döda katter. Tycker det är fint att Mohamed valde att uppmärksammat det jag gör! Jag kan ju meddela att jag förvarar katterna i ens stor frysbox ute i garaget, så ni kan vara lugna, dom ligger inte någonstans och ruttnar. Kan även meddela att jag har hittat tio stycken små stackare sen skolan började. De flesta ligger vid vägkanten. Ni får gärna ställa frågor om det är något ni undrar osv, fritt fram så att säga!!!
här är även en länk till inlägget Mohamed skrev: http://www.nattstad.se/mohamedtouzari?id=1986700





Här är en katt som jag hittade på vägen hem häromdagen:)

 


Du ligger med någon annan tönt

Har inte kunnat somna före halv två de senaste nätterna, så jag är fruktansvärt trött just nu. Har inte så mycket kult att berätta. Bara att jag sitter på franskan nu, fick precis tillbaka ett läxförhör som jag fick 10,5 rätt utav 28 på. Looking good osv. Hatar franska


Jag är en vampyr, jag suger och spyr

Hade ju friluftsdag idag med klassen. Var ju rätt roligt ändå, fast blev arg och ville döda ibland. Men sånt är väl livet hihi. Gick hur långt som helst gjorde vi också. När vi hade gått i ungefär en timme slog vi läger och gjorde vi upp eld, lagade mat osv. Var där någon timme sen gick vi hem. Slutade halv tre, då åkte jag och klippte mig, sen åkte jag hem och har tillbringat resten av dagen i min säng. Och det var det. Gutt Natt

 

 

 


Grind upon it girl, show him how you ride it

Läst lite mer än halva boken nu, jaaa. Börjar bli lite jobbigt att läsa. Ska snart göra en deg jag ska ha med mig på friluftsdagen imorgon, ska bli super roligt att vandra runt i skogen hela dagen!!! TAGGAAA


You shoot me down but I won't fall

Har vart och tränat med gruppen tidigare idag, gick väl såådäär. Nu ska jag läsa ut den här boken som jag ska ha en muntlig redovisning på senare. Så jag kommer att befinna mig i sängen resten av dagen:):):)


Jag lever hellre själv än med någon annan än dig


det hade kunnat varit jag på bilden, men icke sa nicke!! Hade en relativt lugn kväll igår. Jag och Elin lagade asgod mat, kollade på idol och sånt. Sen kom stellan, tim, pontus och filip. Vi körde lite ring of fire och sådant roligt. När dom åkte till stan vid ett tiden tog jag bussen hem och sov. Så jävulskt skönt. Vaknade ungefär elva idag helt totalt utvilad3<<33<3 bästa känslan. Jag och Elin åkte och kollade på när Elins änglar spelade seriepremiär, eller vad det kallas, på korpen. Dom vann tyvärr inte, men sånt är livet. Sen käkade vi på stan och nu har jag bara tagit det lugnt. Ska äta lite pannkisar nu, sen drar jag till Amanda.
Tjohej!!!

Anna hade en vän med en bil och vi åkte långt bort.

Nu kööör vi, ska få A på detta prov


Doctors say I'm the illest cause I'm suffer from realness

Godmorgon, sitter här i min ensamhet och dricker mitt kaffe. Idag är det dödligt kallt ute, kommer nog avlida...


I just wanna talk and conversate, cause I usually just stalk you and masturbate

Den där körskolekursen var dom tråkigaste tre timmarna i mitt liv. Just nu dricker jag kaffe, äter godis(min middag) och pluggar juridik. Har prov på fredag och det här är första gången jag ens öppnar boken, you go girl!!


Tweet tweet

Glöm inte bort min twittet gott folk!!! pernillahilding heter jag, så följ mig!


Je ne sais pas

Sitter just nu på Vasa, börjar om exactly 4 minuter, då har jag prov.. Önska mig lycka till dååå


Life is good and the sun is shining

Halloj, inte päällat blogga på ett tag. Ba levt livet osv. Sitter i skolan och har history nu, snart lunch, hungrig som en varg. Efter skolan ska jag på körskolekurs i tre timmar<3<3<3


RSS 2.0