Jerry

hahahaha avlider

Alla hjärtans

Haha lol, hade i uppgift på svenskan att skriva en insändare om valfritt ämne och skicka in till tidningen. Jag skrev om alla hjärtans dag eftersom det är rätt så aktuellt just nu, så att säga. Imorse fick jag reda på att den kom med i tidningen, så ni kan ju gå in på gd och kolla min åsikt om denna dag bitches;);) även att de som har kommenterat tror att jag är en bitter medelålders kärring som inte får någon kärlek, så är dock inte fallet I'm telling ya'll!!!! HÄR kan ni läsa den

 


Solsol SOL

Okej, såg världens bästa grej nu när jag kollade vädret!!! Längtar till imorgon nu jag! Skinnpaj och converse here I come! Det är ju förfan nästan vår, åh lyckliga lilla jag:):):)


Så säg som det är för den här gången krävs det mer innan jag öppnar armarna
Och jag svär att jag aldrig sett stjärnorna tydligare ovanför natten vi kysste all skit vi gått igenom här adjö

Alltså att man jämt ska vara så trött efter att man har badat? könstigt det där. Hade tänkt plugga men har absolut ej någon ork till det. Tänker endast ligga i sängen hela kvällen, kolla lite på film osv. Fina firren!! Har en semla som ligger i kylen och väntar på mig, kommer sitta fint i magen. Vet inte ens varför jag bloggar för jag är verkligen skittråkig.

Jag tänker aldrig på dig, bara ikväll

Ameeen tjeena, måndag här, sovmorgonsmode: ON simningsmode: ON.
Börjar kvart i tio med franska on vasa, ska ta på mig min svarta rockelirock så att jag passar in på vasa och inte får arga blickar. Är rädd för alla på vasa, japp. eller inte alla, men nästan. Att det ska vara sånt hat mellan Borgis och Vasa alltså, dont get it, live in peace everyone! Ajaaa, sen har jag siming alltså, har inte ätit något på hela helgen för att se smal ut....:) kidding ova hea, ända jag har gjort är att äta. mmm, skriver om fett ointressant saker nu... hejdå
såg att det inte kom någon bild i förra inlägget, pinsamt XD
borgisfjortis ova hea:) har även på mig mitt "flickvänslinne" som elin man ericsson kallar det

I'm on one

Sitter just nu i Hallstahammar och kollar på discotävling, untz untz. Allt jag vill är att sova pga igår gick jag upp 03.30 och åkte skidor hela sagen och idag gick jag upp 05.00 för att tävla. Totalt ovärt eftersom det inte gick nå bra, vet att man inte ska skylla det på något men jag har sträckt låret och Lovisa är sick, satttee. Kommer komma hem runt åtta ikväll, då äre sleepmode ON!


Prisutdelning jao


Ska börja blogga lite mer:)<3

Har fått så mycket mail från fans osv att dom saknar min blogg så tänkte vara snäll och börja blogga igen. Snällt va? Kommer dock mest bli mobilbloggar pga orkar inget annat.


Här är jag x)


RSS 2.0