Vad jag bryr mig om är att aldrig ge ut hela hjärtat för kärlek igen

Har inaktiverat min facebook. Orkade inte med, tar upp för mycket tid osv. Sen att allt går ut på att få så mycket gillningar som möjligt och att alla skriver statusar om olycklig kärlek för att man ska tycka synd om dem är väl också en anledning. Kommer nog inte blogga så ofta heller. Orkar inte ba. Men ni hittar mig på twitter, förmodligen ända stället jag kommer att vara aktiv på, så att säga. ahahaha vidriga lilla jag :) Här är min twitter, följelifölj!
Hejdå på ett tag hälsar min pojkvän :)

Skjut mig i pungen

Har humörsvängningar x1000 just nu. vet ej varför. tonårshormoner kanske :P;) I'm a teenager what? Har varit på bio med sir och amanda ikväll, vi såg in time. den var inte värd en hundring av mitt studiebidrag kan jag ju berätta i alla fall.

Vill även berätta att jag har nackspärr. Headbangade konstant i ungefär fyra timmar i fredags. Dagens ungdomar alltså:) Kommer ju inte kunna vara med på idrotten imorgon i alla fall :)

Peace out mathafuckas :)

Skriver bara inlägg när någon av mina vidriga vänner säger att jag inte har skrivit på ett tag:) nu var det johanna, så det här inlägget är tillägnat dig puss o hej leverpastej:)l

Mm mm hej

Hej readers:p I'm just lying here in my bed, trying to sleep. Fast det gick inte!!!! Ska va hemma imorgon för jag är inte frisk än. Va helt slut när jag kom hem från school idag, somnade på dirren. Jag är sugen på scones. Godnatt.


RSS 2.0