Kväller

Åkte till Johanna nu ikväll,  vi plockade blåbär.. haha... tänkte göra en blåbärs paj, men jag var tvungen att åka hem snabbt som blixten pga en hemlig orsak :))) Nu ska jag lägga mig i min säng (<333) och kolla på några sex and the city avsnitt. Imorgon ska det bli asfint väder så då ska det stekas och badas!!!!
Hörs hej


Jag och min bebis

hej:P

Idag är allt helt fruktansvärt. Har en stor klump i magen.

Men igår hade jag kult. Ungefär klockan sex cyklade jag, Maja och Frida till Matilda. Vi pratade lite om i lördags osv. Cyklade vidare till Trödje för att käka lite pizzaza. På vägen tillbaka till Oppala stannade vi vid viktoriasjön och tog ett kvällsdopp med oppalaboisen och emma. Sen åkte vi till Eddie, kollade film osv, sen sov vi där.
Vaknade typ 12 idag, cyklade hem vid två. Har varit och hälsat på mina småkusiner, hehieh.


:p

Hejhej allihopa!
Ingen kvar som läser mig blogg osv. Men jag ska börja blogga igen, fick beställning från frida sattt.
Nej men jag har ju varit borta ett tag, var på Jersey i tre veckor, och har vart i stockholm och lite sånt. Kommer komma lite bilder från det osv.
Var hos Matilda igår kväll/natt, partyparty, hon kom hem från cali i onsdags, vart där i en månad så de va nice att träffa henne igen XD asså de vart väl lite kaoz osv, men de va nice. Hade ett litet snack med min vän elin också, skönt att saker och ting ordnade upp sig. Sen att jag vill halshugga en annan, tömma huvudet på blod och stampa på det är väl en annan femma.
Nu ska jag dricka kaffe och kolla på sex and the city, kollar igenom alla avsnitten.
hörs hej

RSS 2.0